Через ремонт проспекту Героїв Сталінграда два тролейбуси змінять маршрути

Через ремонт проспекту Героїв Сталінграда два тролейбуси змінять маршрути

Карта
Укрінформ
У Києві із 1 листопада орієнтовно до 30 листопада через капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда внесуть зміни в маршрути тролейбусів №24 та №34.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє комунальне підприємство “Київпастранс”.

“Із 1 листопада орієнтовно до 30 листопада рух тролейбусів по просп. Героїв Сталінграда на ділянці від вул. Маршала Тимошенка до вул. Героїв Дніпра буде закрито”, - ідеться у повідомленні.

Рух тролейбусів буде організований за такою схемою: маршрут № 24 від просп. Свободи до вул. Маршала Тимошенка за власним маршрутом, далі – вул. Зої Гайдай – вул. Героїв Дніпра – просп. Героїв Сталінграда – вул. Північна, маршрут № 34 трасою: ст. м. “Мінська” – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – вул. Олександра Архипенка – вул. Йорданська – просп. Степана Бандери – залізнична станція “Зеніт” – просп. Степана Бандери – просп. Оболонський – просп. Степана Бандери – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. “Мінська”.

Для зручності пасажирів маршруту буде присвоєний номер 34-К.

У “Київпастрансі” нагадали, що із 1 листопада рух тролейбусів маршруту № 47 буде відновлений за постійною схемою руху – від вул. Милославської до станції метро “Мінська”.

Читайте також: Київ оновив проєкт будівництва Подільського мосту

Як повідомляв Укрінформ, 10 жовтня, у зв'язку з проведенням військового забігу, був перекритий рух автотранспорту на окремих вулицях у центрі столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-