МХП підтримує сталий розвиток громад – національний форум

МХП підтримує сталий розвиток громад – національний форум

PR
Укрінформ
Фонд «МХП – Громаді» взяв участь у Національному форумі розвитку МСБ 2021: «Від стійкості – до сталості!», який проходив у Києві.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

Зазначається, що директорка Фонду «МХП – Громаді» Тетяна Волочай, взяла участь у панельній дискусії «Соцільно-відповідальний бізнес для розвитку громад» та поділилась досвідом реалізації спільних проєктів між представниками органів влади та бізнесу, співпраці з міжнародними організаціями, іншими фондами.

«МХП – соціально-відповідальний бізнес, який допомагає громадам. В першу чергу, ми зацікавлені розвивати громади, на території яких здійснюють свою діяльність підприємства групи МХП. В цьому році ми запустили проєкт «СпільноФонд», який націлений продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних чи розвиткових потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити  платформу взаємодії. Ми налагоджуємо партнерство з іншими фондами, бо вони збагачують «асортимент» того хорошого, що ми можемо дати громадам» - розповіла директорка фонду.

Під час виступу Тетяна Волочай також презентувала мікрогрантові проєкти, які було реалізовано за ініціативи фонду протягом 2021 року, зокрема: «Час діяти, Україно!» та «Село. Кроки до розвитку».

Читайте також: МХП повністю перейде на електронний документообіг вже до кінця 2021 року - Косюк

У компанії наголосили, що МХП перетворює сільські громади на найкомфортніші місця для життя. Лише за 2020 рік компанія направила на програми КСВ близько 200 млн грн, і ці інвестиції постійно зростають.

МХП — одна з перших компаній в Україні, яка почала впроваджувати програми корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Інструментом здійснення корпоративно-соціальної відповідальності холдингу МХП є Фонд «МХП-Громаді». Сьогодні участь у проєктах компанії беруть органи самоврядування, громадські організації, підприємці, а також активні представники громад у місцях присутності підприємств холдингу, які зацікавлені змінити життя на краще.

Форум розвитку МСБ вважається найбільшою національною подією, яка має на меті інформування національного бізнесу щодо можливостей, що надаються в межах міжнародних та національних проєктів, державних та приватних програм фінансування бізнесу, які діють в Україні.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-