Столиця у найближчі п'ять днів опиниться у «червоній» зоні – КМДА

Столиця у найближчі п'ять днів опиниться у «червоній» зоні – КМДА

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації прогнозують, що столиця опиниться в червоній зоні карантину у найближчі п'ять днів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Ми вже завершили засідання (з надзвичайних ситуацій - ред.). Ми маємо за вчорашній день 44 летальних випадки від коронавірусу по місту, за вчорашній день понад 1300 захворювань. І маємо на сьогоднішній ранок показники, які перевищують 65% ліжок з киснем, зайнятих у лікарнях міста. А це говорить про те, що ще буквально кілька днів, до 5 днів, - і Київ буде вже у червоній зоні", - сказав Поворозник.

Читайте також: Коронавірус у столиці: за добу понад 1300 випадків, 44 хворихпомерли

Він повідомив, що переведення регіону до тієї чи іншої зони карантину ухвалює Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.: "Переведення в червону зону - це рішення має прийняти ТЕБ та НС держави, тому що згідно з постановою Кабміну рішення про встановлення тих чи інших режимів карантинних обмежень - це відповідальність ТЕБ та НС держави. Але сьогодні київська ТЕБ та НС прийняла ці рішення, які діятимуть на території міста на період, коли ми будемо вже в червоній зоні".

Читайте також: Локдаун у Києві неминучий, обмеження торкнуться лише невакцинованихКМДА

Перший заступник голови КМДА поінформував, що транспорт на період червоної зони курсуватиме у звичайному режимі, але користуватися ним зможуть виключно люди, які мають вакцинацію, свіжий ПЛР-тест або антиген.

Як повідомлялося, 22 жовтня в Києві відбудеться засідання Комісії з надзвичайних ситуацій, яка ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах червоної зони карантину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-