Каяки та серфінг: у Києві стартували збори для адаптації ветеранів АТО/ООС

Каяки та серфінг: у Києві стартували збори для адаптації ветеранів АТО/ООС

Фото
Укрінформ
У Києві розпочалися другі психологічно-реабілітаційні збори «Плече побратима», які допомагають психологічній та соціальній адаптації ветеранів антитерористичної операції на сході України.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

«Плече побратима» – це захід, який завдяки спорту допомагає ветеранам жити звичним життям та швидше адаптуватися. В тому числі й тим, які отримали інвалідність унаслідок бойових дій. У наших планах зробити такі збори на постійній основі», – зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Так, збори беруть за основу психологічний фактор фанового спорту, який дозволяє отримувати задоволення від відчуття легкості і свободи. Зокрема, під час заходу учасники освоїли для себе нові види спорту: вейк-бординг, плавання на каяках, серфінг.

У Києві стартували другі психологічно-реабілітаційні збори ветеранів АТО «Плече побратима» / Фото: kyivcity.gov.ua

«Дуже важливо, що такі заходи відбуваються в нашому місті, де проживає понад 30 тисяч учасників АТО та ООС. Такі збори проводяться вже вдруге, а перші зібрали більше 40 учасників, в тому числі команду Warrior Games, які презентували Україну на світовій арені ветеранського спорту», - додала Хонда.

Захід організований спільними зусиллями КМДА, а також Київського міського центру допомоги учасникам антитерористичної операції та екстрім-парку «X-park».

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині жінкам з інвалідністю пропонують опанувати нову професію

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-