Кличко запевняє, що не дозволить будівництво на Микільській Слобідці

Кличко запевняє, що не дозволить будівництво на Микільській Слобідці

Укрінформ
Київський мер Віталій Кличко запевнив, що місто не видавало жодних дозвільних документів для будівництва у місці ландшафтного парку на Микільській Слобідці, де раніше сталися сутички, й пообіцяв уночі знову встановити обмежувальні блоки на в’їзді.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Поки поїхав у відрядження - знову напруга на Микільській Слобідці. Забудовник нахабно, в протистоянні і сутичках з місцевими мешканцями загнав техніку на територію, де місто не надавало жодних дозвільних документів щось будувати”, - зазначив мер.

Кличко поінформував, що наразі на зустріч з місцевою громадою поїхали його заступники — Андрій Крищенко і Олексій Кулеба.

“Вночі місто знову встановить на місце обмежувальні блоки на в’їзді на прибережну територію”, - пообіцяв очільник столиці.

Читайте також: У Києві створюють систему перехоплюючих паркінгів - Кличко

Він також розповів, що зателефонував керівнику київської поліції з тим, аби правоохоронці припинили незаконні дії забудовника на Микільській Слобідці.

“Місто не дозволить на цій резонансній ділянці нічого будувати!”, - підкреслив Кличко.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у Києві на Микільсько-Слобідській вулиці тітушки побили активістів, які протестують проти будівництва на території ландшафтного парку на березі Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-