В управління освіти Голосіївського району прийшли з обшуком

В управління освіти Голосіївського району прийшли з обшуком

Фото
Укрінформ
У Києві проходять обшуки в управлінні освіти Голосіївської районної державної адміністрації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

Голосіївська окружна прокуратура Києва спільно з Голосіївським управлінням поліції проводять обшуки у службових приміщеннях управління освіти Голосіївської РДА в межах кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Читайте також: До Київтеплоенерго і Київводоканал прийшли з обшуками

За даними слідства, посадові особи установи протягом 2021 року безпідставно перераховували бюджетні кошти на адресу приватних освітніх закладів як компенсацію за надання послуг базової дошкільної освіти. Фактично вказані послуги не надавались, що спричинило збитки територіальній громаді на понад 2 млн грн.

У ході обшуку правоохоронці вилучили документи щодо підстав і порядку перерахування грошових коштів та фінансово-господарських взаємовідносин управління з приватними закладами освіти. Над вилученими документами проведуть експертизу.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві директора та головного бухгалтера комунального підприємства з обслуговування житлового фонду Дарницького району підозрюють у безпідставному нарахуванні доплат на суму майже 600 тис. грн.

Фото: Київська міська прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-