На Софійській площі 2 жовтня відбудеться нагородження Global Teacher Prize Ukraine

На Софійській площі 2 жовтня відбудеться нагородження Global Teacher Prize Ukraine

Укрінформ
У Києві на Софійській площі у суботу, 2 жовтня, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців щорічної національної премії для вчителів - Global Teacher Prize Ukraine.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Із 17:00 до 21:00 2 жовтня на Софійській площі пройде урочиста церемонія Global Teacher Prize Ukraine 2021. Відповідну ініціативу громадської спілки «Освіторія» підтримано розпорядженням КМДА № 2073”, - ідеться у повідомленні.

Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів, які є агентами освітянських змін. Премія покликана привернути увагу суспільства до важливості освіти та ролі вчителів, підняти престиж та популяризувати професію вчителя в Україні, надихнути на використання сучасних методик та долучити українських учителів до світової освітянської спільноти.

Читайте також: Стартував VINNYTSIA JAZZFEST: що у програмі

Національну премію засновано у 2017 році після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, який і заснував світову щорічну премію для вчителів Global Teacher Prize.

Премія – можливість ще раз підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

До прямої трансляції ювілейної п’ятої церемонії фіналу Global Teacher Prize Ukraine можна долучитись на Facebook-сторінці «Освіторія» за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 2 вересня освітня національна премія Global Teacher Prize Ukraine оголосила 10 найкращих вчителів країни.

Global Teacher Prize — світова щорічна «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським підприємцем та філантропом Санні Варкі у 2014 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-