У центрі Києва жорстоко побили паркувальника

У центрі Києва жорстоко побили паркувальника

Фото
Укрінформ
У Києві, біля метро «Печерська», на інспектора з паркування здійснено жорсткий напад.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

“Щойно біля метро «Печерська» на вул. Генерала Алмазова, 14, на інспектора з паркування здійснено жорсткий напад. Автомобіль Skoda Oktavia АС6241СІ протизаконно запаркувався у другій смузі та зупинив рух транспорту позаду себе. Інспектор ніс службу неподалік і почав виконувати свою роботу, але несподівано отримав удари по обличчю. На місце прибула швидка і поліція”, - написав Усов.

За його словами, це не перший напад на представників мерії Києва. "Інспекторів з паркування лякають і атакують майже кожного дня. Але сьогодні - якось особливо жорстко”, - зауважив Усов.

Водночас посадовець запевнив, що столична влада продовжує наводити лад у паркувальному просторі міста і закликав правоохоронців якомога швидше розслідувати напад.

Усов додав, що відтепер у "найгарячіших точках, де спостерігається паркувальна анархія", поруч із інспекторами чергуватиме і Муніципальна охорона.

Читайте також: Учасникам АТО та ООС нададуть пільги на паркування у столиці

“В Києві має панувати закон і порядок”, - наголосив заступник голови КМДА.

Зі свого боку пресофіцер Печерського районного управління поліції Києва Оксана Тищенко у коментарі Укрінформу повідомила, що до поліції прийшло повідомлення щодо цієї події, і слідчо-оперативна група поїде приймати заяву від потерпілого.

«Буде проводитися перевірка (щодо цієї інформації – ред.). Потерпілий знаходиться у лікарні», - поінформувала вона.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні столична поліція відкрила дві справи після нападу на інспектора з паркування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-