У Києві перехожий вбив чоловіка, йому загрожує до 15 років

У Києві перехожий вбив чоловіка, йому загрожує до 15 років

Фото, відео
Укрінформ
У Києві правоохоронці повідомили про підозру киянину, який під час конфлікту застрелив чоловіка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що на спецлінію «102» від лікарів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Овруцькій стріляли в чоловіка.

На місці правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітки, поспілкувалися зі свідками та встановили обставини події.

«Ми з’ясували, що на вулиці між двома перехожими виник конфлікт. У результаті один із учасників вистрілив в опонента, ймовірно, з травматичної зброї. Потерпілий, 1977 року народження, від отриманого вогнепального поранення в груди помер на місці. Порушником виявився місцевий житель, 1998 року народження, якого ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. І зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зброю та набої вилучено та направлено на експертне дослідження», - зазначив слідчий Шевченківського управління поліції Віталій Журба.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Зловмиснику повідомлено про підозру, а також готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Читайте також: «Ми дещо знайшли»: у МВС розповіли про розслідування замаху на Шефіра

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня у Червонограді Львівської області поліція затримала зловмисника, який в кафе під час конфлікту почав стрілянину з пістолета і поранив чоловіка.

Фото, відео: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-