У Печерському райсуді підтвердили смерть судді Писанця

У Печерському райсуді підтвердили смерть судді Писанця

Укрінформ
У Печерському райсуді столиці висловили співчуття рідним з приводу передчасної смерті судді Віталія Писанця.

Як передає Укрінформ, відповідна інформація оприлюднена на сторінці суду у Фейсбуці.

"Увечері в суботу, 11 вересня 2021 року, на 54-му році життя раптово помер наш дорогий колега - суддя Печерського районного суду міста Києва Писанець Віталій Анатолійович. Колектив суду в глибокій жалобі з приводу такої передчасної смерті, і не вистачає слів, щоб передати непоправну втрату", - йдеться у повідомленні.

У суді також висловили співчуття родині і близьким померлого: "Вічна світла пам'ять про Віталія Анатолійовича назавжди залишиться в наших серцях".

Читайте також: Справу про смерть судді Печерського суду розслідують як умисне вбивство

Водночас стало відомо, що Печерський райсуд  перерозподілить справи судді Віталія Писанця, про смерть якого стало відомо напередодні.

Як передає Укрінформ, про це інформує портал Судова влада України.

«Печерський районний суд міста Києва повідомляє учасників судових проваджень судді Писанця В.А., що судові засідання у справах під його головуванням з 13 вересня 2021 року не відбудуться і знімаються з розгляду без наступної дати. Найближчим часом буде здійснено перерозподіл судових справ судді до розгляду іншими суддями Печерського районного суду м. Києва», - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 вересня один із столичних суддів помер у селі Погреби Броварського району Київської області. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини події та призначено комплекс експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-