На Столичному шосе зіштовхнулися 9 авто, є постраждалі

На Столичному шосе зіштовхнулися 9 авто, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На Столичному шосе у Києві сталася ДТП за участю 9 автомобілей, внаслідок якого отримали травми 5 чоловік, із них 1 дитина. А потерпілого з одного поневіченого авто столичні рятувальники деблокували за допомогою спецзасобів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС у м. Києві у Фейсбуці.

"12 вересня о 15:44 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на Столичному шосе, що у Голосіївському районі столиці.

Відразу ж до місця події було направлено рятувальників частини спеціальної техніки загону технічної служби та 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, ДТП сталася за участю 9-ти автомобілів, в одному із яких, було затиснуто водія між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента деблокували чоловіка та передали його медикам із переломом нижніх кінцівок для подальшої госпіталізації... Всього внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримали травми 5 чоловік, з них 1 дитина (2-х осіб госпіталізовано, 2-м дорослим та дитині медичною службою допомогу надано на місці", - йдеться у повідомленні.

Причину дорожньо-транспортної пригоди встановлюватимуть правоохоронці.

Читайте також: На Київщині потяг зіштовхнувся з вантажівкою

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині неподалік села Колоденці Львівського району близько першої години ночі на автодорозі «Львів-Луцьк» перекинулася автівка з нетверезим водієм. Внаслідок ДТП загинула 17-річна дівчина, ще трьох людей госпіталізували.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-