У КМДА нагадали умови переходу школярів на «дистанційку»

У КМДА нагадали умови переходу школярів на «дистанційку»

КАРАНТИН
Укрінформ
Із 1 вересня всі заклади освіти Києва працюватимуть у штатному режимі з урахуванням вимог адаптивного карантину.

Як повідомляє пресслужба КМДА, про це повідомила директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян під час засідання колегії, передає Укрінформ.

«У разі встановлення «жовтого» або «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки заклади організовуватимуть освітній процес у «змішаному» форматі: як дистанційно, так і очно в закладі освіти із дотриманням усіх протиепідемічних вимог, але виключно за умови вакцинації 80% і більше працівників закладу освіти», – розповіла Фіданян.

Вона додала, що у разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки заклади освіти (незалежно від форм власності) працюватимуть дистанційно. Винятком є дитячі садочки, початкові школи та спеціальні заклади освіти, які, як і минулого навчального року, не закриватимуть.

Департамент освіти і науки оновив рамкові пропозиції для закладів освіти та підготував рекомендації щодо роботи у новому навчальному році. Також освітянам рекомендували розробляти освітні програми з урахуванням можливих карантинних обмежень.

Свято Першого дзвоника у школах відбуватиметься у довільній формі, шкільні колективи обирають формат самостійно.

Читайте також: Школа в умовах карантину: МОН дало роз’яснення про особливості навчання

Як повідомлялося, школи Києва розпочнуть навчання з 1 вересня в очному форматі.

Київський міський голова повідомив, що за наступної хвилі пандемії місто не планує закривати дитячі садки та початкову школу на карантин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-