Прокуратура проводить обшуки в управлінні освіти Печерського району

Прокуратура проводить обшуки в управлінні освіти Печерського району

Укрінформ
У Києві проходять обшуки в Управлінні освіти та інноваційного розвитку Печерської райдержадміністрації за фактом розтрати коштів, виділених на закупку шкільних меблів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

Печерська окружна прокуратура Києва за оперативного супроводу Служби безпеки України в рамках кримінального провадження за фактом розтрати коштів, виділених на закупку шкільних меблів, проводить обшуки у приміщеннях управління, а також за місцем проживання осіб, причетних до розтрати коштів місцевого бюджету.

За матеріалами слідства, службові особи управління уклали договір з підприємством щодо постачання шкільних меблів в кількості 1470 штук на загальну суму 940 800 грн.

Читайте також: Прокуратура проводить обшуки у замовника та підрядника будівництва Подільського мосту

"При цьому встановлено, що поставлені меблі не відповідають технічним вимогам проведених публічних закупівель, а їх вартість завищена більш ніж удвічі. Згідно з висновком експертизи, сума збитків завданих місцевому бюджету становить понад 450 тис. грн", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 16 серпня проходять обшуки у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації, у замовника робіт та підрядника будівництва Подільського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-