Поліція встановлює обставини інциденту з Беленюком на Печерську

Поліція встановлює обставини інциденту з Беленюком на Печерську

Оновлено
Укрінформ
Поліцейські встановлюють обставини інциденту з провокацією конфлікту з олімпійським чемпіоном, народним депутатом від фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Жаном Беленюком.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

"Ми промоніторили мережу Інтернет та виявили цю публікацію (Беленюка щодо спроби спровокувати його на конфлікт у центрі Києва - ред). Працівники Печерського управління встановлюють обставини цього інциденту", - сказала вона.

Гірдвіліс додала, що поліція повідомить громадськості після перевірки, що саме сталося та як буде кваліфікована подія.

Читайте також: Беленюк про спортивну кар'єру: Беру перерву, а потім буде видно

Поліція внесла відомості про інцидент із провокацією конфлікту з олімпійським чемпіоном, народним депутатом від фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Жаном Беленюком до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення рівноправності громадян.

"За попередньою інформацією на столичному Печерську група невідомих осіб намагалася спровокувати конфлікт із депутатом... Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Зазначається, що перевірка триває.

Як повідомлялося, раніше Беленюк написав у Фейсбуці, що невідомі молодики у Печерському районі Києва намагалися спровокувати конфлікт із ним, викрикуючи образливі речі. Проте до бійки справа не дійшла, "тож зі мною все нормально”, написав парламентарій.

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк (вагова категорія до 87 кг) 4 серпня став чемпіоном Олімпійських ігор у Токіо (Японія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-