У Києві через ремонт Борщагівської змінять маршрути два автобуси

У Києві через ремонт Борщагівської змінять маршрути два автобуси

Укрінформ
У Києві через капітальний ремонт вулиці Борщагівської із 21:00 13 серпня до 15:00 17 серпня змінять маршрути автобуси №№ 2 і 118.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє комунальне підприємство “Київпастранс”.

“Тривають роботи з капітального ремонту вул. Борщагівської. З 21:00 13 серпня до 15:00 17 серпня рух міського пасажирського транспорту по вул. Борщагівській на ділянці від просп. Повітрофлотського до вул. Вадима Гетьмана буде закрито”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У центрі Києва обмежать рух через зйомки до Дня Незалежності

Рух маршрутів буде організовано:

автобус № 2 - від вулиці Булгакова до проспекту Перемоги за діючим маршрутом, далі – розворот на Повітрофлотському шляхопроводі – проспект Перемоги – вулиця Петра Нестерова – вулиця Антона Цедіка - вулиця Олександра Довженка – вулиця Вадима Гетьмана – вулиця Борщагівська, далі за діючим маршрутом;

Читайте також: На вулиці Осиповського обмежать рух до кінця літа

автобус № 118 – в напрямку руху до станції метро «Політехнічний інститут» від станції метро «Чернігівська» до проспекту Перемоги за діючим маршрутом, далі – вулиця Петра Нестерова – вулиця Антона Цедіка – вулиця Олександра Довженка – вулиця Вадима Гетьмана – вулиця Олекси Тихого – вулиця Гарматна – проспект Перемоги – станція метро «Політехнічний інститут».

Як повідомляв Укрінформ, у Києві через роботи з капітального ремонту проспекту Героїв Сталінграда із 10 серпня до 10 вересня змінять маршрути тролейбуси №№ 34, 44, 47.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-