Авіація готується до військового параду на День Незалежності

Авіація готується до військового параду на День Незалежності

Фото
Укрінформ
На аеродромі у Василькові Київської області пілоти розпочали головний етап підготовки до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Повітряне командування “Центр” у Фейсбуці. 

"Поки учасники пішої колони відточують стройовий вишкіл на землі, пілоти відточують майстерність та злітаність в повітрі. До прольоту повітряної колони Сил безпеки та оборони залучені авіаційні підрозділи: Повітряних сил, Сухопутних військ, Військово-морських сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції, державного підприємства «Антонов» та країн-партнерів”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У центрі Києва перекриватимуть вулиці через репетицію параду

“Пілоти пишаються, що мають змогу пролетіти над Хрещатиком у складі повітряної колони на 30-ту річницю Незалежності України”, - сказано у повідомленні.

На аеродромі у Василькові авіапідрозділи проводять підготовку до святкування Дня Незалежності / Фото: Повітряне командування "Центр"

Як повідомляв Укрінформ, 4 серпня військовослужбовці Національної гвардії України розпочали підготовку до параду військ на злітній смузі державного підприємства «Антонов».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-