Університет ім. Карпенка-Карого створив робочу групу з розслідування домагання викладачів

Університет ім. Карпенка-Карого створив робочу групу з розслідування домагання викладачів

Укрінформ
Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого створив робочу групу з розслідування наявної інформації про домагання викладачів університету до студенток.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зверненні виконувачки обов’язків ректора Інни Кочарян.

"З метою встановлення істини і визначення винних Університет створив робочу групу з розслідування наявної інформації про харасмент. Я, як виконувачка обов‘язків ректора, враховуючи морально-етичний аспект та жахливість ситуації, прошу всіх причетних зв‘язатися зі мною особисто для повідомлення таких фактів", - йдеться у зверненні.

Читайте також: Карпенка-Карого не отримували скарг на домагання викладачів

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики ініціювало службове розслідування щодо одного з викладачів Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого через неприпустиму поведінку щодо студенток.

Раніше ЗМІ повідомили, що актора фільму "В бій ідуть тільки "старики", педагога і художнього керівника факультету дикторів-тележурналістів університету Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток і абітурієнток.

Володимир Талашко народився 6 березня 1946 року в місті Ковель Волинської області. У кіно почав зніматися з 1969 року. Славу актору принесла роль старшого лейтенанта Сергія Скворцова у стрічці „В бій ідуть тільки "старики" Леоніда Бикова. Наразі працює викладачем Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-