В університеті ім. Карпенка-Карого не отримували скарг на домагання викладачів

В університеті ім. Карпенка-Карого не отримували скарг на домагання викладачів

Укрінформ
У Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого заявляють, що не отримували офіційних звернень чи скарг стосовно домагань до студенток з боку викладачів вишу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба університету.

"До університету стали надходити звернення стосовно розповсюдженої в соціальних мережах негативної інформації, в якій згадуються викладачі університету. Водночас офіційних звернень, запитів, скарг, повідомлень до університету не надходило. У своїй діяльності університет керується чинним законодавством України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дотримуючись принципу об’єктивності та враховуючи брак фактів, університет не має об’єктивної можливості надати офіційний коментар стосовно розповсюдженої інформації.

Читайте також: У приватних вишах з’являться 43 бюджетні місця

"Університет відкритий до діалогу з будь-якого питання", - додали у вищому навчальному закладі.

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики ініціювало службове розслідування щодо одного з викладачів Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого через неприпустиму поведінку щодо студенток.

Раніше ЗМІ повідомили, що актора фільму "В бій ідуть тільки "старики", педагога і художнього керівника факультету дикторів-тележурналістів університету Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток і абітурієнток.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-