У парку Шевченка продовжують «крутити» українське кіно

У парку Шевченка продовжують «крутити» українське кіно

Укрінформ
У столичному парку Шевченка триває «Кіновернісаж просто неба», в межах якого показують українські фільми останніх років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Вечірній Київ».

Зазначається, що найближчими днями тут покажуть фільми «Моя війна», «11 дітей з Моршина» та «Східняк».

Стрічку «Моя війна» (2021) режисерки Маші Кондакової в кінотеатрі просто неба покажуть у вівторок, 10 серпня. Це історія про те, що відтоді як 2014 року проросійські найманці організували повстання на сході України, сотні жінок приєдналися до лав армії. Лише одиниці дійшли до лінії фронту. Режисерка Маша їде в зону бойових дій, щоб стежити за повсякденним життям трьох таких жінок.

Читайте також: В українському прокаті вийде спродюсований «Джокером» фільм

11 серпня покажуть «11 дітей з Моршина» (2019) режисера Аркадія Непиталюка. Це комедійний фільм, події якого відбуваються в Моршині, що був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал — осмій. Прагнучи заробити легкі гроші, Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Усе б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись у єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу проти несправедливості.

12 серпня на кіновернісажі продемонструють фільм «Східняк» (2019), режисер — Енді Іва, головну роль в якому виконав Богдан Бенюк. Позивний головного героя — «Борода». Він невгамовний оптиміст та здатен вирішити будь-яке питання. Ось і цього разу, він — перший, коли треба відправитися в штаб, щоб «вибити» необхідне для забезпечення свого підрозділу. У напарники Борода бере з собою молодого новачка, якого кличуть «Режисер». Разом їм доведеться їхати крізь блок-пости, прифронтові міста й села, зустрічатись із військовими і цивільними, потрапляючи у різні халепи.

Початок сеансів - о 21:30. Вхід вільний.

Як повідомляв Укрінформ, Кіновернісаж просто неба у парку Шевченка триватиме до 25 серпня. Захід відбувається за підтримки Держкіно і за сприяння КМДА та Шевченківської РДА в м.Києві.

Фото: Кіновернісаж просто неба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-