У Києві на випадок локдауну готують перепустки для відвідування медустанов

У Києві на випадок локдауну готують перепустки для відвідування медустанов

Укрінформ
Київська влада підготувала систему видачі електронних перепусток на транспорт на випадок запровадження локдауну і вже наступного тижня оприлюднить її форму.

Як передає Укрінформ, про це заявив голова КМДА Володимир Бондаренко в ефірі каналу "Україна 24".

"Хто може отримати (електронні перепустки – ред.)? Звичайно, що це підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста. Це підприємства транспорту, це підприємства, які працюють у сфері фармації, це підприємства, які забезпечують житлово-комунальне господарство", - розповів Бондаренко, додавши, що цей перелік буде трохи розширений у порівнянні з попередніми локдаунами.

Читайте також: У разі локдауну: заявки на спецперепустки у Києві можна подавати з 10 серпня

За його словами, влада працює над тим, аби підготувати перепустки для відвідування медичних установ.

Бондаренко також зазначив, що сам факт підготовки до запровадження перепусток засвідчує, що в Києві не виключають можливості локдауну, як це робиться в усьому світі.

Як повідомляв Укрінформ, суворі карантинні обмеження Києві були впроваджені 5 квітня поточного року і тривали по 1 травня. 27 липня в КМДА повідомили, що місто розробляє алгоритм впровадження електронних перепусток для проїзду в транспорті на випадок локдауну. Усі необхідні інструкції та роз’яснення щодо оформлення електронних перепусток будуть оприлюднені на Офіційному порталі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-