У Києві затримали п’яного водія маршрутки, який возив пасажирів

У Києві затримали п’яного водія маршрутки, який возив пасажирів

Фото
Укрінформ
У столиці патрульні поліцейські виявили нетверезого водія автобуса, який перевозив пасажирів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Патрульна поліція Києва.

“На вулиці Милославській інспектори відділу безпеки дорожнього руху виявили водія автобуса Ataman, що здійснює перевезення пасажирів, з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, мотивуючи це тим, що не хоче витрачати час”, - інформують поліцейські.

Патрульні також з'ясували, що чоловік взагалі не повинен був сідати за кермо, бо торік його обмежили у праві керування транспортними засобами.

Читайте також: В Україні посилили відповідальність за порушення на дорозі

Водія відсторонили від керування та склали на нього протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 3 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, тимчасово обмеженою у праві керування). Про подію повідомили перевізника.

Патрульна поліція закликає громадян телефонувати на лінію 102, якщо водій, який надає послуги з перевезення, має ознаки сп'яніння або ж порушує ПДР, адже від цього залежить життя і здоров'я пасажирів.

Як повідомляв Укрінформ, за перший квартал цього року в Україні в ДТП, що сталися внаслідок керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, загинули 14 осіб.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-