Центр масової COVID-вакцинації запрацює у столичному Blockbuster Mall

Центр масової COVID-вакцинації запрацює у столичному Blockbuster Mall

Укрінформ
У Києві в ТРЦ Blockbuster Mall запрацює центр масової вакцинації проти коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

"ТРЦ Blockbuster Mall у Києві відкриває центр масової вакцинації проти COVID-19. Він працюватиме з 1 серпня кожен день без вихідних за графіком 11:00-21:00. Записатися на вакцинацію можуть усі охочі віком від 18 років за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19. У центрі щепитимуть вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech", - йдеться у повідомленні.

У МОЗ нагадали, що після щеплення другою дозою вакцини в сімейного лікаря можна отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

Читайте також: В Україні можна щепити від «ковіду» дітей після 12 років – МОЗ назвало умови

Наразі щеплення вакциною CoronaVac є підставою для перетину кордону таких країн, як Австрія, Фінляндія, Нідерланди, Іспанія, Греція, Словенія, Болгарія, Туреччина, Єгипет та деяких інших. Дізнатися правила та умови для в’їзду до кожної окремої країни можна на спеціальному сайті МЗС.

Наразі працюють вже понад 360 центрів у всіх регіонах України, з них 22 в Києві. Перелік, контакти та графік роботи центрів доступні за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, усього з початку кампанії з вакцинації проведено 5 376 124 щеплень. Вакциновано – 3 437 631 особу, з них отримали першу дозу – 3 437 629 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 1 938 495 осіб (із них 2 людини отримали першу дозу за кордоном).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-