У столиці іноземець намагався пограбувати пункт обміну валюти

У столиці іноземець намагався пограбувати пункт обміну валюти

Укрінформ
Слідчі поліції повідомили про підозру іноземцю, який намагався пограбувати пункт обміну валюти на столичній Оболоні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція Києва.

За інформацією правоохоронців, зловмисник помітив, що касир відчинила двері обмінника та увірвався за нею з метою пограбування.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Героїв Дніпра невідомий напав на касира обмінника валют. На вказану адресу терміново виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. На місці події правоохоронці опитали свідків та потерпілу.

"Поліцейським жінка розповіла, що вона повернулась з обідньої перерви та у приміщення за нею зайшов чоловік, почав її бити та вимагати віддати готівку. У цей час до приміщення пункту обміну валют зайшли відвідувачі та почули крики потерпілої. Чоловіки тримали нападника до приїзду поліції, яка затримала 31-річного громадянина іншої держави ”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Кривому Розі вітчим тримав семирічного хлопчика на ланцюгу

Слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі районний суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, 19 липня у Закарпатській області поліцейські затримали чоловіка, який обікрав пункт обміну валют на понад пів мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-