Негода повалила у Києві близько 150 дерев

Негода повалила у Києві близько 150 дерев

Фото
Укрінформ
У столиці під час зливи у понеділок впало близько 150 дерев.

Як передає Укрінформ, про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Фейсбуці.

"До подолання наслідків зливи задіяні усі служби міста. Під час зливи у столиці впали близько 150 дерев. У ліквідації наслідків беруть участь працівники підрозділу Київської служби порятунку, працівники Київзеленбуду, районних управлінь зелених насаджень, лісопаркових господарств та працівники керуючих компаній", - написав Поворозник.

Він зазначив, що у місті спостерігаються підтоплення у різних районах міста. Зокрема, це Подільський, Святошинський, Солом’янський та Шевченківський райони.

За його словами, через підтоплення частину маршрутів громадського транспорту було змінено. Наразі на частині маршрутів роботу рухомого складу відновлено відповідно до графіку руху. Через пошкодження асфальту у Подільському районі й досі не відновили рух тролейбуси №№ 24, 35 та автобуси №№ 102, 72. У Деснянському районі через підтоплення вулиці тривають роботи з відновлення роботи тролейбусів маршрутів №№ 37, 37-А. Крім того, наразі вже ліквідовано наслідки негоди в метрополітені, і станції, які постраждали, працюють у звичному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 19 липня за пів години випала майже тижнева норма опадів.

Фото: Mykola Povoroznyk, патрульная поліція Києва/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-