У Києві поруч зі школою викрили наркопритон

У Києві поруч зі школою викрили наркопритон

Укрінформ
У Дарницькому районі Києва поруч зі школою викрили наркопритон.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

"За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва виявлено та припинено функціонування наркопритону на території Дарницького району столиці (ч. 1 ст. 317 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в межах реалізації матеріалів кримінального провадження встановлено, що у гаражному приміщенні на вул. Л. Руденко поруч зі школою невідомі особи організували місце для незаконного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

​За результатами обшуків у наркопритоні вилучено близько 5 кг прекурсору - «фенілнітропропен», який був розфасований у 55 зіп-пакетів та 5 ємкостей з речовиною прозорого кольору, схожою на прекурсор, походження якої буде встановлено експертизою.

Читайте також: На Львівщині «накрили» нарколабораторію, вартість вилученого - 110 мільйонів

За інформацією прокуратури, наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину для притягнення їх до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили на Львівщині угруповання, яке на виготовленні синтетичних наркотиків щомісяця отримувало понад 5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-