«Мінерові» столичного залізничного вокзалу повідомили про підозру

«Мінерові» столичного залізничного вокзалу повідомили про підозру

Укрінформ
У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку за неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшов телефонний дзвінок від чоловіка, який повідомив про замінування Центрального залізничного вокзалу.

«Під час обстеження залізничного вокзалу та прилеглої до нього території евакуювали 62 пасажирів та обслуговуючий персонал. Спеціалісти-вибухотехніки не виявили жодних небезпечних речовин чи пристроїв. Правоохоронці невідкладно розпочали оперативні заходи для встановлення особи зловмисника», - ідеться в повідомленні.

Протягом декілька годин поліцейські розшукали та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України 27-річного уродженця Харківської області, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, вилучили мобільний телефон та направили на експертизу.

Читайте також: В аеропорту «Бориспіль» «замінували» літак

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Псевдомінеру повідомлено про підозру у вчиненні злочину та направлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці судитимуть чоловіка за завідомо неправдиве повідомлення про замінування Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-