Під час пожежі у столичній багатоповерхівці врятували двох маленьких хлопчиків

Під час пожежі у столичній багатоповерхівці врятували двох маленьких хлопчиків

Укрінформ
У Деснянському районі столиці під час гасіння пожежі у багатоповерхівці вогнеборці врятували двох дітей та жінку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У Деснянському районі Києва, вул. Марини Цвєтаєвої, 10/87, на 14 поверсі 16-поверхового будинку загорілася квартира. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі та евакуації людей, - розповіли в ДСНС.

«У ході гасіння пожежі вогнеборці виявили в квартирі двох дітей - хлопчиків двох і шести років, без ознак життя. Вогнеборці миттю винесли дітлахів на свіже повітря та приступили до надання невідкладної домедичної допомоги, проводячи реанімаційні заходи до прибуття швидкої медичної допомоги, яка прибула на місце о 17.40. На щастя, саме завдяки наполегливості рятувальників та поліцейського, які «відкачували» малечу, діти отримали другий шанс на життя. Їх передали медикам та згодом госпіталізували», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Київщині сталася пожежа у дитячому садочку

О 17:20 пожежу було локалізовано на площі 15 кв м та о 17:26 ліквідовано.

Також було врятовано жінку, мешканку сусідньої квартири, яку з ознаками отруєння продуктами горіння вивели з будинку та передали медикам. Від госпіталізації жінка відмовилась.

На місці події було залучено п’ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня, у Солом'янському районі столиці на території приватного будинку стався вибух. Внаслідок інциденту зруйновано гаражний бокс, пошкоджено паркани та стіни сусідніх помешкань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-