Смерть ветерана АТО у Києві: Прокуратура затримала трьох підозрюваних

Смерть ветерана АТО у Києві: Прокуратура затримала трьох підозрюваних

Укрінформ
Тіло активіста і ветерана АТО Олександра Мандича (Ташкент) з ножовими пораненнями знайдено в лісі на Київщині.

Про це ввечері в неділю, 28 березня, повідомив екснардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook, передає Укрінформ.

"Декілька днів тому невідомі викрали з дому Олександр Мандич «Ташкент», а вже сьогодні його знайшли зарізаним в лісі. Олександр був справжнім громадським активістом, пройшов палаючі барикади Майдану і війну на Сході а згинув від ножа в спину від покидьків", - написав Мосійчук.

Тим часом Київська міська прокуратура повідомила, що підозрювані у викраденні та вбивстві громадського активіста та добровольця у Києві вже затримані.

"Згідно з матеріалами слідства, пізно ввечері 24 березня 2021 вказані особи, перебуваючи в квартирі 37-річного потерпілого на Печерську, близько години утримували його проти волі та наносили удари в різні частини тіла. Після цього напівпритомного чоловіка силоміць посадили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стрілянина на Одещині: є загиблий і поранений

У прокуратурі кажуть, що у чоловіка раніше був конфлікт із невідомими особами.

У ході слідчих дій з’ясувалося, що зловмисники заподіяли смерть викраденому чоловіку та сховали його тіло у закинутій канаві на Київщині.

Читайте також: Суд звільнив з-під варти підозрюваного в убивстві Окуєвої – ЗМІ

Наразі трьом затриманим повідомлено про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним безальтернативних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-