Кличко показав, як працюють машиністи столичного метро

Кличко показав, як працюють машиністи столичного метро

Фото, відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко показав відео про робочий день одного з машиністів підземки.

Як передає Укрінформ, відео він опублікував у Фейсбуці.

«Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наша столиця ставала комфортнішою та гарнішою. Сьогодні історія про одного із фахівців, від праці яких залежить робота столичної підземки – 36-річного машиніста електропоїзда київського метрополітену Максима Гуляєва. Максим уже понад 17 років перевозить пасажирів метро. 6 днів на тиждень по 6-8 годин він проводить під землею», – написав Кличко у дописі до відео.

Він зазначив, що машиніст працює на Сирецько-Печерській лінії метро, тож "денне світло бачить на роботі, тільки коли переїжджає Дніпро – між станціями «Видубичі» та «Славутич»".

Кличко показав, як працюють машиністи столичного метрополітену / Фото: kiev.klichko.org

«Максим ніколи не спізнюється на зміну, бо графік розписаний до хвилин і секунд. Відповідальність, каже він, – величезна. Адже від його роботи залежить комфорт і безпека тисяч пасажирів. Максим – киянин. Народився і мешкає в Святошинському районі столиці. Розповідає, що потрапив на роботу машиністом не випадково – адже полюбив підземку з дитинства», - написав Кличко.

Читайте також: У «червоному» Києві не зупинятимуть громадський транспорт

Як повідомлялося, у Києві на станції метро "Палац спорту" провели успішну реанімацію 56-річному чоловіку з використанням дефібрилятора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-