На Банковій обирають компанії для ремонту будівлі Офісу Президента

На Банковій обирають компанії для ремонту будівлі Офісу Президента

Укрінформ
Державне управління справами нині обирає компанії, які виконуватимуть різні види ремонтних робіт для усунення пошкоджень, завданих будівлі Офісу Президента 20 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента у Фейсбуці.

Зазначається, що ДУС вибиратиме компанії, що мають спроможності виконати необхідні роботи й вартість послуг яких буде найменшою.

"Станом на зараз близько 10 компаній запропонували свої послуги з прибирання фарби з граніту. Вони оцінюють обсяг робіт та визначають, чи мають відповідні хімічні розчини. Вартість цих послуг може становити 250-300 тисяч гривень. Триває підбір компаній та підрахунки необхідних коштів для проведення інших відновлювальних робіт. Так, потрібно замінити кілька дверей, вікон, зробити ремонт пошкоджених приміщень, серед іншого окремих кабінетів та приміщень на різних поверхах, де сталося загоряння", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: З будівлі ОП почали змивати «графіті» після суботнього погрому

В ОП додали, що Державне управління справами публічно відзвітує про всі виконані роботи.

Як повідомляв Укрінформ, увечері в суботу, 20 березня, під Офісом Президента відбулася акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

Читайте також: Затриманому під Офісом Президента обиратимуть запобіжний захід 23 березня

Пізніше в ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-