У столиці п’яний водій маршрутки потрапив у ДТП

У столиці п’яний водій маршрутки потрапив у ДТП

Укрінформ
У столиці патрульні поліцейські склали адмінматеріали на нетверезого водія автобусу, який потрапив у ДТП, та лікаря, що допустив його до роботи.

Про це у Фейсбуці інформує Патрульна поліція Києва, передає Укрінформ.

«Учора патрульних викликали на вулицю Івана Виговського, де сталася ДТП з маршрутним транспортним засобом. Учасники автопригоди встигли скасовувати виклик та зазначили, що викликали поліцію поспіхом та не мають претензій одне до одного. Однак патрульні виявили у водія автобуса Богдан ознаки алкогольного сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку чоловік погодився пройти освідування, результат — 0,56 проміле, і у такому стані він здійснював перевезення пасажирів, повідомили у поліції.

Читайте також: Рада збільшила штрафи за п’яне водіння та перевищення швидкості

Зазначається, що патрульні повідомили про подію колег з відділу безпеки дорожнього руху, а ті з'ясували, що згідно з наявними документами, кермувальник уранці пройшов огляд лікаря. Тож патрульні відділу приїхали на базу перевізника та склали на лікарку матеріали за ч. 1 ст. 129 (Допуск до керування водіїв, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП. На водія склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Як повідомлялося, 16 лютого на Вінничині нетверезий водій побив поліцейського, його затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-