Киянин намагався переслати квадрокоптером наркотики в СІЗО - йому «світить» до 12 років

Киянин намагався переслати квадрокоптером наркотики в СІЗО - йому «світить» до 12 років

Укрінформ
У Києві завершили досудове розслідування стосовно чоловіка, який намагався за допомогою квадрокоптера переслати наркотики в СІЗО, йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУ Нацполіції Києва.

"Слідчі Шевченківського управління поліції завершили досудове розслідування та матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом скерували до суду. Зловмиснику, раніше неодноразово судимому за скоєння крадіжки, шахрайства, незаконне заволодіння автотранспортом та наркозлочини, загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, у вересні 2020 року, патрулюючи територію біля слідчого ізолятора на вулиці Дегтярівській у столиці, правоохоронці помітили підозрілого чоловіка. Під час перевірки у нього виявили квадрокоптер і речовини, схожі на наркотичні. Пізніше експертиза з'ясувала, що це канабіс та 4-метилметкатинон.

Читайте також: СБУ блокувала діяльність банди, яка продавала наркотики у 15 областях

Під час досудового розслідування правопорушник перебував під вартою.

Поліція розслідувала кримінальне провадження за частиною третьою статті 307 КК (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-