У Києві створили штаб, який взимку допомагатиме безхатченкам - Кличко

У Києві створили штаб, який взимку допомагатиме безхатченкам - Кличко

Укрінформ
З 1 грудня цього року і до 1 квітня наступного безпритульних киян будуть забезпечувати харчуванням, теплими речами та санітарно-гігієнічними засобами.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"З 1 грудня цього року до 1 квітня наступного року безхатченків будуть забезпечувати гарячим харчуванням, теплими речами, взуттям, санітарно-гігієнічними засобами. Для цього вже створений міський оперативний штаб", - сказав мер.

За його словами, такі штаби для допомоги бездомним особам у зимовий період сформують в кожному районі міста.

Читайте також: Як годують безпритульних під час карантину

"На базі Будинку соціального піклування на вулиці Суздальській, що є і нічним притулком для безхатченків, створять спеціальні виїзні бригади, які регулярно, за графіком, виїжджатимуть із соціальним патрулюванням. Якщо ця зима буде холодною, ми збільшимо на третину кількість ліжок у нічному притулку на Суздальській та в центрі соціальної реабілітації, де безхатченки можуть проживати постійно. Цей центр розташовується в селі Ясногородка Вишгородського району", - розповів Кличко.

Як повідомлялось, на базі Департаменту соціальної політики КМДА створено Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним та самотнім  киянам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-