Стало відомо про стан постраждалих курсанток військово-медичної академії

Стало відомо про стан постраждалих курсанток військово-медичної академії

Укрінформ
Стан трьох курсанток Української військово-медичної академії, які постраждали напередодні внаслідок наїзду авто, наразі стабільний, загрози їхньому життю немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

«На ранок 26 серпня стан постраждалих в аварії, що сталася вчора на території однієї з військових частин Київського гарнізону, за участю військовослужбовця Н. та слухачок Української військово-медичної академії стабільний, всі вони при тямі, на самостійному диханні, їхньому життю на даний час нічого не загрожує», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві на території військового коледжу п'яний водій скоїв наїзд на трьох курсанток

Наголошується, що лікарі Головного військового госпіталю надали потерпілим усю необхідну допомогу та провели оперативне втручання. Пацієнтки забезпечені всіма необхідними медикаментами.

Як повідомляв Укрінформ, 25 серпня у Києві на території військової частини на вулиці Зоологічній водій Toyota Prius здійснив наїзд на трьох курсанток. Усіх дівчат у тяжкому стані було госпіталізовано. Одній з них ампутували обидві ноги. Винуватець затриманий на місці події, факт сп'яніння водія підтверджено драгером. За фактом ДТП столична поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-