У Києві знайшли мертвим активіста, який допомагав безхатькам

У Києві знайшли мертвим активіста, який допомагав безхатькам

Укрінформ
Причину смерті волонтера та керівника ГО «Будинок милосердя» Олексія Кучапіна, тіло якого знайшли у Дніпровському районі Києва, встановить судово-медична експертиза. Під час попереднього огляду тіла криміналісти не виявили зовнішніх ознак насильницької смерті.

Про це інформує поліція Києва у Facebook.

«Під час попереднього огляду тіла криміналісти не виявили зовнішніх ознак насильницької смерті. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи», - уточнили у поліції.

У Деснянському райуправлінні поліції Києва Укрінформу підтвердили, що чоловік, тіло якого знайшли, це керівник ГО «Будинок милосердя» Олексій Кучапін.

Враховуючи нові обставини, слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою кваліфікацією – природна смерть. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, відомий волонтер та керівник “Дому милосердя” Кучапін Олексій Юрійович 16 липня пішов із дому, сказавши рідним, що їде в місто Дніпро, після чого зв’язок із ним зник. 21 липня поліція повідомила, що дружина Кучапіна подала заяву про зникнення чоловіка.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили тіло зниклого чоловіка у квартирі в Дніпровському районі столиці.

За даними ЗМІ, Кучапін знайшов автомобіль, яким збирався їхати зі столиці до Дніпра, через сервіс BlaBlaCar.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-