На Голосіївці вночі горіли торговельні кіоски

На Голосіївці вночі горіли торговельні кіоски

Фото
Укрінформ
Уночі у Голосіївському районі Києва виникла пожежа в продуктовому кіоску з подальшим розповсюдженням полум'я на два суміжні кіоски.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"10 травня о 02:17 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, на вул. Інженерній, 1, що у Голосіївському районі столиці. До місця виклику негайно було направлено чергове відділення 15-Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця події вогнеборці встановили, що пожежа виникла в продуктовому кіоску з подальшим розповсюдженням полум'я на два суміжні кіоски, а саме на кав'ярню та на квітковий кіоск, загальним розміром 3х20 м", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пожежу рятувальники локалізували о 02:44, а о 02:53 - ліквідували.

Читайте також: У Києві горіла лазня на 20-му поверсі

Унаслідок пожежі в продовольчому кіоску згоріло внутрішнє оздоблення, холодильники, морозильна камера та стабілізатор електричної напруги. У кав'ярні згоріло внутрішнє оздоблення, пошкоджено мікрохвильову піч та меблі. У квітковому кіоску частково пошкоджено внутрішнє оздоблення.

"Попередня причина виникнення пожеж - коротке замкнення електропроводів в продовольчому кіоску, проте остаточна причина буде встановлена правоохоронцями", - додає пресслужба ДСНС.

Жертв та постраждалих немає.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-