Кличко показав, як дрони дезінфікують Київ

Кличко показав, як дрони дезінфікують Київ

Відео
Укрінформ
Київ використовує для дезінфекції міських об’єктів безпілотні літальні апарати - дрони.

Про це на брифінгу розповів Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Місто використовує для дезінфекції безпілотні технології – дрони. Таку технологію вже протестували на сміттєспалювальному заводі "Енергія" та в Київпастрансі. Технологія мінімізує контакт людей з місцями ймовірного потрапляння вірусу. Ефективніше покриває площу обробки, економить час на неї", - сказав Кличко.

Кличко додав, що для санобробки місто залучає дрони, які зазвичай працюють в сільському господарстві для внесення пестицидів на полях.

Читайте також: Дезінфекція повітря та поверхонь: в Україні створили нову модель озонатора

"Сьогодні вони задіяні для дезінфекції промислових територій у місті. Для цього ми використовуємо дрони української компанії DroneUA, яка надає їх безкоштовно", - повідомив міський голова Києва.

Також Кличко на пресконференції показав відео, як відбувається така дезінфекція з повітря.

Також він зазначив, що комунальні підприємства міста продовжують миття та дезінфекцію вулиць столиці в посиленому режимі.

Як повідомлялося, в зв'язку з епідемією коронавірусу в населених пунктах проводиться дезінфекція в приміщеннях та на територіях, аби запобігти зараженню людей коронавірусною інфекцією.

Станом на 4 травня, за даними ЦГЗ, в Україні лабораторно підтверджено 12 331 випадок COVID-19, зокрема 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-