ДБР розслідує застосування зброї спецпризначенцями під Києвом

ДБР розслідує застосування зброї спецпризначенцями під Києвом

Укрінформ
Слідчі Державного бюро розслідувань розслідують обставини застосування зброї працівниками підрозділу Нацполіції «КОРД» під час затримання зловмисника на Київщині.

Про це інформує пресслужба відомства.

“За попередньою інформацією, в селі Хотянівка Вишгородського району Київської області працівники підрозділу КОРД Головного управління Нацполіції в м. Києві застосували вогнепальну зброю під час затримання правопорушника, який здійснив постріл в бік працівника поліції. Внаслідок отриманих вогнепальних поранень чоловік помер на місці”, - зазначається в повідомленні.

Справу порушено за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 ККУ), поінформували в ДБР.

Процесуальне керівництво здійснює прокуратура Київської області.

Як повідомлялося, 2 жовтня у селі Хотянівка Київської області працівники підрозділу КОРД під час затримання ліквідували правопорушника, який почав стріляти у бік спецпризначенців і поранив двох з них.

Читайте також: Під Києвом поліція ліквідувала іноземця, який поранив двох спецпризначенців

Убитим виявився громадянин Грузії, засуджений на території іншої держави до 22-х років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї.

За даними поліції, цей іноземець десять днів тому на Оболоні стріляв у правоохоронців, які намагалися перевірити у нього документи.

Фото: sud.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-