У Києві проходять заходи з нагоди Дня рятівника, рух Хрещатиком частково перекрили

У Києві проходять заходи з нагоди Дня рятівника, рух Хрещатиком частково перекрили

Укрінформ
У Києві у суботу та неділю проходять заходи з нагоди Дня рятівника.

У зв'язку з цим на частині Хрещатику - від вул.Богдана Хмельницького до вул. Прорізної, до 23-ї години неділі, 22 вересня, заборонено рух транспорту, повідомляє пресслужба КМДА.

"На Хрещатику із 09:00 21 вересня до 19:00 22 вересня триватимуть урочисті заходи, присвячені Дню рятівника. Будуть проведені змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник України. Київ-2019». У зв’язку із заходом, передбачено заборону руху всіх видів транспорту до 23:00 22 вересня на вулиці Хрещатик – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

Читайте також: Сьогодні Міжнародний день миру

Зазначається, що змагання організовано для популяризації професії пожежного-рятувальника, а також для підвищення психологічної стійкості до дій у надзвичайних ситуаціях співробітників ДСНС.

Змагання починаються об 11.00

Як повідомлялося, торік у вересні на столичному Хрещатику змагалися рятувальники з усієї України та команди з Білорусії та Німеччини. До столиці прибула 31 команда. Найсильніших визначали у 4-х категоріях: індивідуальні забіги, командні естафети, тандеми та тандеми mix (чоловік, жінка). Усього у змаганнях брало участь 187 учасників.

День рятувальника в Україні відзначається 17 вересня, якщо свято випадає на будень, масові заходи переносять на вихідні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-