“Мінеру” мосту Метро призначили психіатричну експертизу

“Мінеру” мосту Метро призначили психіатричну експертизу

Укрінформ
Із затриманим чоловіком, який 18 вересня погрожував підірвати міст Метро у Києві, наразі спілкуються слідчі, які призначили низку експертиз, у тому числі психіатричну.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"За інформацією начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрія Крищенка, зараз затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. З ним спілкуються слідчі, які призначили низку експертиз, у тому числі психіатричну", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу очільниця Міністерства у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій Оксана Коляда додала, що відсьогодні міністерство супроводжуватимете справу військовослужбовця та надаватиме всіляку допомогу, у тому числі психологічну та правову.

Як повідомлялося, 18 вересня рух на мосту Метро у Києві заблокував зловмисник. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Читайте також: “Мінеру” мосту Метро завтра обиратимуть запобіжний захід

Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму, у якого три місяці тому було вилучено 2 кг вибухівки, багато боєприпасів.

У спецоперації із затримання зловмисника на мосту Метро було задіяно близько 300 правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-