Перевірка всіх структур КМДА розпочнеться наступного тижня — Ткаченко

Перевірка всіх структур КМДА розпочнеться наступного тижня — Ткаченко

Укрінформ
Перевірка всіх структур Київської міської державної адміністрації розпочнеться наступного тижня та триватиме до 8 жовтня.

Про це народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Ткаченко повідомив у себе на сторінці у Facebook.

“Перевірці в Києві бути! Вдячний прем'єр-міністру Олексію Гончаруку за підтримку ініціативи проведення аудиту діяльності київської влади. 48 годин вистачило новому очільнику Кабміну, щоб призначити перевірку, яку попередня влада відкладала 5 років”, - написав Ткаченко.

Він повідомив, що перевірка усіх структур розпочнеться уже наступного тижня і триватиме до 8 жовтня.

“Це лише початок на шляху до перекриття всіх корупційних каналів у столиці та повного перезавантаження Києва”, - додав він.

Читайте также: Кличко инициирует аудит деятельности всех подразделений КГГА

Як повідомлялось, народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Ткаченко звернувся до Прем’єр-міністра Олексія Гончарука ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур.

Крім цього, мер Києва Віталій Кличко звернувся до Державної аудиторської служби України щодо здійснення державного фінансового аудиту діяльності структур КМДА, комунальних підприємств та інших підрозділів за період 2015 - 2019 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-