У Києві чоловік стріляв у пасажирів тролейбуса, двоє поранених

У Києві чоловік стріляв у пасажирів тролейбуса, двоє поранених

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який стріляв у пасажирів тролейбуса, внаслідок чого постраждало двоє осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Внаслідок конфлікту у громадському транспорті постраждало двоє чоловіків, яких із вогнепальними пораненнями госпіталізували у лікарню", - поінформували у поліції.

Конфлікт зі стріляниною у громадському транспорті стався на вулиці Федорова. "На місці події правоохоронці встановили, що між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента", - повідомили у відомстві.

Згодом, на зупинці, чоловік вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника.

"Під час з'ясування стосунків на зупинці правопорушник здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого. Після цього зловмисник втік", - уточнили у поліції.

Зазначається, що було госпіталізовано двох чоловіків, 28-ми років та 43-х років, наразі їм надають медичну допомогу. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали, буде встановлено згодом.

Очевидці надали поліцейським прикмети правопорушника: був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси та при собі мав чорний рюкзак.

Столична поліція також оприлюднила фото чоловіка, якого розшукують.

"Якщо ви стали свідком події, маєте інформацію щодо цієї ситуації або впізнали особу, зображену на фото, просимо зателефонувати на 102 або за телефоном: (063)61-00-375", - закликали у столичній поліції.

Читайте також: Конфлікт в столичному кафе закінчився стріляниною

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-