Видатки на оздоровлення київських дітей хочуть збільшити до 560 мільйонів

Видатки на оздоровлення київських дітей хочуть збільшити до 560 мільйонів

Укрінформ
Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на засіданні підтримала проект рішення Київради «Про внесення змін Міської комплексної цільової програми «Молодь та спорт столиці» на 2019-2021 роки».

Про це повідомляє пресслужба Київради.

«Міською програмою «Молодь та спорт столиці» на 2019-2021 роки» на оздоровлення дітей була передбачена сума в розмірі 318, 7 мільйона гривень. В першу чергу це стосується незахищених верств населення. Однак, ми розуміємо, що цих коштів буде недостатньо. Тому міська влада пропонує збільшити суму на 241,3 мільйона гривень – до 560 мільйонів. Розраховуємо, що цих коштів вистачить на оздоровлення й інших категорій дітей. Йдеться про талановитих та обдарованих діток, переможців міжнародних та національних заходів, які через низький дохід сім’ї не можуть отримати послугу з оздоровлення», – зазначив голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

Читайте також: У Київраді запевняють, що столиця забезпечена якісними вакцинами від кору

Згідно з документом, збільшення видатків заплановане на 2019-2021 роки.

У випадку прийняття позитивного рішення на одному із засідань Київради, діти будуть оздоровлені в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку шляхом підвищення спроможності сімей в оздоровленні дітей, в тому числі через механізм зменшення суми батьківської оплати путівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-