Перший день Atlas Weekend можна відвідати безкоштовно - КМДА

Перший день Atlas Weekend можна відвідати безкоштовно - КМДА

Укрінформ
Завдяки підтримці мерії перший день музичного фестивалю Atlas Weekend, що відкривається сьогодні в столиці, можна відвідати безкоштовно.

Про це на прес-конференції перед відкриттям Atlas Weekend-2019 розповів мер Києва Віталій Кличко, повідомляє пресслужба КМДА.

«Мені дуже приємно, що протягом найближчих 6 днів Київ стане музичним центром Європи. Столична влада профінансувала перший день фестивалю, аби кожен бажаючий безкоштовно міг долучитися до цього свята музики. Тема першого дня фестивалю - українська музика", - зазначив Кличко.

Сьогодні тут виступатимуть Софія Ротару і Павло Зібров, Скай, ONUKA, DZIDZIO, Злата Огнєвіч. Та інші виконавці, зазначив Кличко.

У наступні дні право на безкоштовний вхід матимуть діти до 12 років, пенсіонери, люди з інвалідністю 1 та 2 групи, воїни АТО з посвідченнями інваліда війни. А для людей на візках створили спеціальні платформи для комфортного перегляду концертів.

Читайте також: У столиці побільшає пунктів велопрокату

Кличко підкреслив, що жоден з українських фестивалів не може похвалитися таким складом учасників. Найочікуваніші цього року - The Black Eyed Peace і Asap Rocky. Також на Атласі виступить переможниця Євробачення-2018 NETTA та понад 250 українських і закордонних артистів і груп. На фестивалі, що відбувається на території ВДНГ, встановили 8 сцен, де виконавці виступатимуть за стилями музики.

«Atlas Weekend відвідує багато туристів із закордону. І це теж великий плюс для нашого міста та країни. Цього року ми очікуємо на новий рекорд відвідування фестивалю. Минулого року в перший його день прийшло більше 154 тисяч відвідувачів. А за всі дні подію відвідало понад півмільйона людей», - зазначив мер столиці.

Кличко відвідав кілька локацій фестивалю та поспілкувався з відвідувачами музичної події. Мер також заявив, що, як і в минулі роки, міська влада ухвалила рішення подовжити на годину роботу комунального громадського транспорту, зокрема і метро, аби люди могли насолодитися музикою, відвідавши фестиваль. А після цього - з комфортом дістатися додому.

AtlasWeekend — один з найбільших музичних фестивалів Східної Європи. З 2015-ого щорічно відбувається у Києві в першій половині липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-