На Русанівській протоці побудують нову зону відпочинку

На Русанівській протоці побудують нову зону відпочинку

Укрінформ
Уздовж Русанівської протоки у Дніпровському районі збудують берегоукріплюючі споруди та зону відпочинку, що дозволить поліпшити рекреаційну зону довкілля та забезпечить стійкість берега Русанівської протоки.
Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Замовником робіт визначено КП “Плесо”, якому доручено отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт (уздовж Русанівської протоки - ред.). Також комунальне підприємство має забезпечити розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, проведення оцінки впливу на довкілля", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На деяких столичних пляжах знайшли кишкову паличку

Під час укладання договору підряду на роботи КП “Плесо” має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Фінансування робіт у 2019 році здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Відповідні роботи планують здійснити до 31 грудня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-