Кінотеатр “Київ” повертає кошти за квитки

Кінотеатр “Київ” повертає кошти за квитки

Укрінформ
Культурний центр "Кінотеатр "Київ" повідомляє, що кошти за квитки, які були придбані за готівку, можна повернути в касах кінотеатру з 10 червня.

Відповідну інформацію розміщено на сайті кінотеатру "Київ".

"Шановні глядачі! У зв'язку з рейдерським захопленням, роботу кінотеатру зупинено! Кошти за квитки, що були придбані за готівку, ви зможете повернути в касах кінотеатру з 10 червня. Кошти за квитки, що були придбані онлайн, ви зможете повернути, звернувшись до сервісу vkivo. Дуже вдячні за розуміння!" - йдеться у повідомленні.

Раніше директор ТОВ «Культурний центр "Кінотеатр Київ"» Вілія Бондаренко заявила «Детектору медіа», що у будівлі кінотеатру відбувається рейдерське захоплення.

У свою чергу у КМДА повідомили, що у кінотеатрі «Київ» Департаментом комунальної власності м. Києва та балансоутримувачем кінотеатру – комунальним підприємством "Київкінофільм" розпочато інвентаризацію і обстеження будівлі з метою уникнення незаконних знищень чи пошкоджень майна територіальної громади міста Києва.

Читайте також: Кінотеатр “Київ” після інвентаризації передадуть новому орендарю

У поліції Укрінформу спростували силове захоплення кінотеатру “Київ” і зазначили, що там проводиться інвентаризація під наглядом муніципальної варти.

Як повідомляв Укрінформ, будівлю кінотеатру “Київ” після інвентаризаційного процесу, що триватиме протягом 10 днів, буде передано у користування новому орендарю — ТОВ “Сінема Центр”, який виграв відкритий конкурс 6 травня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-