У Києві — Всеукраїнська хода на захист прав дітей і сімей

У Києві — Всеукраїнська хода на захист прав дітей і сімей

Фото, відео
Укрінформ
У Києві вже вчетверте проходить щорічна Всеукраїнська хода на захист прав дітей і сімей.

Цьогоріч акція відбувається під гаслом «Сім'я — серце України!», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Нині кількатисячна колона рухається центром столиці. Учасники вирушили від парку імені Т. Шевченка, пройшли по вулиці Хрещатик. Дійти вони планують до площі Конституції, що біля Верховної Ради. Саме там відбудеться урочистий захід, під час якого заплановано відзначити в різних номінаціях заохочувальними нагородами сім'ї, а також просімейних активістів.

Всеукраїнська хода на захист прав дітей і сімей у Києві / Фото: Озірська Наталія, Укрінформ

Колону супроводжують автомобілі з гучномовцями, з яких лунають виступи представників Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО), просімейних активістів, пісні на сімейну тематику та основні гасла заходу.

Ситуація наразі спокійна.

Акція проводиться за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та за підтримки громадських і благодійних організацій України.

Мета ходи – привернути увагу суспільства та влади до моральних й духовних основ сім’ї та шлюбу як союзу чоловіка і жінки, що необхідно для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.

Минулого року у ході взяло участь близько 10 тисяч осіб.

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) утворена в грудні 1996 року як міжконфесійна інституція з метою об'єднання зусиль конфесій у справі духовного відродження України й координації міжцерковного діалогу як в Україні, так і за її межами. До складу ВРЦіРО входять 16 церков і релігійних організацій, серед яких православні, греко- і римсько-католицькі, протестантські та євангельські церкви, а також юдейський та мусульманське релігійні об'єднання й одна міжцерковна організація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-