Пожежу в

Пожежу в "Кузні на Рибальському" загасили, жертв немає

Укрінформ
У Києві рятувальники ліквідували пожежу, що виникла на кораблі.
Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

“О 10:33 пожежу було локалізовано, а об 11:19 ліквідовано. Попередньо на кораблі проводились зварювальні роботи”, - йдеться у повідомленні.

До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці основної та спеціальної техніки, а також 20 чоловік особового складу Київського гарнізону.

Загиблих та травмованих немає.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Як повідомляв Укрінформ, 29 травня на суднобудівному заводі "Кузня на Рибальському" на вул. Електриків, 29-А виникла пожежа на кораблі, який перебуває там на ремонті. Рятувальниками було встановлено, що горить трюм у пришвартованому кораблі на площі 100 кв м.

Завод "Кузня на Рибальському" належав екс-президенту Петру Порошенку. Його акції було передано в закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм ессетс кепітал". Наприкінці вересня 2018 року завод оголосив про початок процесу зміни власника.

Читайте також: На заводі "Кузня на Рибальському" у Києві горить корабель

Завод "Кузня на Рибальському" є одним із найстаріших підприємств Києва - він був заснований у 1862 році як механічне підприємство зі сталеливарним виробництвом, а у 1928 році завод зайнявся суднобудуванням. З 2017 року "Ленінська кузня" змінила назву на "Кузня на Рибальському".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-