Станцію метро

Станцію метро "Виставковий центр" сполучать з переходом до Експоцентру

Укрінформ
Під час реконструкції виходу № 1 станції столичного метро «Виставковий центр» буде побудований підземний перехід.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"У 2019 та 2020 роках реконструюють вихід № 1 станції метро «Виставковий центр» Оболонсько-Теремківської лінії із будівництвом підземного переходу та примиканням його до підвуличного підземного переходу на просп. Академіка Глушкова у Голосіївському районі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комунальне підприємство «Київський метрополітен», яке визначено замовником робіт, має вже цього року забезпечити розроблення, експертизу та затвердження проектної документації.

Читайте також: Оркестр, сальса та Дідьє Маруані: як святкуватимуть День Києва

Станція «Виставковий центр» збудована та введена в експлуатацію у грудні 2011 року. Вона має три виходи у напрямку вулиці Васильківської.

Водночас, біля виходу зі станції метро існує підземний перехід до Національного комплексу «Експоцентр України». Під час будівництва станції передбачалося сполучити її з підземним переходом, але через брак коштів цього не було реалізовано.

Оскільки останнім часом значно збільшилась кількість відвідувачів Національного комплексу «Експоцентр України», це знижує рівень безпеки пішоходів та створює додаткові незручності при переході.

Реконструкція ж виходу поліпшить умови переміщення пасажирів до Національного комплексу «Експоцентр України» та підвищить ефективність роботи транспортної інфраструктури, зазначають у КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-