Металошукачі та перекриті дороги: як поліція готується до інавгурації

Металошукачі та перекриті дороги: як поліція готується до інавгурації

Укрінформ
У день інавгурації Володимира Зеленського буде повністю перекритою лише вулиця Грушевського і частина вулиці Інститутської.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив очільник столичної поліції Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вже сьогодні правоохоронці будуть прибирати автомобілі, які паркуються. Обмежений буде рух зранку, з шостої години, і завтра десь щонайменше до 14-15 години. Буде обмежений рух, не повністю перекритий, - повністю перекрита буде вулиця Грушевського і частина Інститутської. Але для проїзду іноземних делегацій рух буде обмежуватися по дорозі з аеропорту “Бориспіль” до урядового кварталу”, - сказав Крищенко.

Читайте також: Оприлюднили програму інавгурації Зеленського

Водночас він зазначив, що правоохоронці будуть забезпечувати переїзд іноземних гостей, іноземних делегацій.

За його словами, всі бажаючі матимуть змогу прийти і подивитися на інавгурацію Зеленського, “але з дотриманням заходів безпеки, які будуть проводити і поліцейські, і працівники державної охорони, - це вимоги закону”.

Він наголосив, що на вході до Маріїнського парку будуть встановлені рамки металодетекторів, “звісно, буде дуже суттєва, серйозна перевірка”.

Крищенко також порадив громадянам не брати із собою заборонені і потенційно небезпечні предмети. “Все це буде вилучатися, а особи — можливо, і затримуватися, і доставлятися до районних управлінь поліції для з'ясування цілей: навіщо їм все це потрібно було”, - уточнив очільник столичної поліції.

Він підкреслив, що правоохоронці будуть діяти виключно в рамках закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-